Vacature Arts Reizigersadvisering (ANIOS)

Solliciteer nu

Arts Reizigersadvisering (ANIOS) in jouw regio bij Thuisvaccinatie 

Ben jij Basisarts (ANIOS) en zoek je een flexibele parttime of fulltime baan? Heb je een eigen onderneming en wil je daarnaast toch een vast inkomen? Ben je in afwachting van een opleidingsplek tot specialist?

Bij Thuisvaccinatie ben jij verantwoordelijk voor het vaccineren en adviseren van reizigers. Dit doe je op een door de klant gewenste locatie. Zo bied je ze een flexibele service en laat je ze met een goed gevoel op reis gaan. Je afspraken variëren van studenten tot grote gezinnen of zakenreizigers. Elk consult is anders en dat maakt dit werk als vaccinatiearts zo leuk. Je komt bij klanten thuis of op het werk, je bent het visitekaartje van Thuisvaccinatie. Je helpt mensen graag, je doet je werk met humor en flair. Je adviseert de klant op basis van hun reisgegevens en hun medische achtergrond. Je gebruikt daarvoor de LCR richtlijnen waarmee je leert werken tijdens onze interne tweedaagse training.

Als arts bij Thuisvaccinatie heb je de volgende verantwoordelijkheden:
• Vaccineren en adviseren van reizigers;
• Jouw klanten zijn blij en tevreden met jouw consult;
• Recepten voorschrijven;
• Beheer en de cold chain van vaccins.

Als arts bij Thuisvaccinatie werk je vanuit je eigen huis. Woon je bijvoorbeeld in de regio Utrecht, dan worden jouw afspraken gepland in die omgeving. Jouw arts-regiomanager is altijd voor jou beschikbaar, voor inhoudelijke uitdagingen maar ook als aanspreekpunt. Jouw klantvriendelijkheid en sociale vaardigheden komen goed van pas bij het bezoeken van je klanten. Je werktijd begint als je van huis gaat en eindigt bij thuiskomst. In overleg met de planning bepaal jij wanneer en hoe lang je werkt, van minimaal 20 uur in de week tot een fulltime dienstverband. Onze artsen zijn zeven dagen in de week van ’s ochtends tot ’s avonds op pad. Er is altijd een medische achterwacht telefonisch voor je bereikbaar.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Thuisvaccinatie te werken. Hoewel je zelfstandig vanuit huis werkt is de sfeer binnen het team informeel en zijn de lijnen kort. Je hebt regelmatig contact met de planners en de medische achterwacht. Meerdere keren per jaar wordt er centraal in het land bijscholing, training en werkoverleg georganiseerd.

Ons kantoor bevindt zich in Hoofddorp en is goed te bereiken met openbaar vervoer of met de auto. Hier ben je natuurlijk altijd welkom voor een kop koffie.

Wat kan je van ons verwachten?
• Marktconform salaris;
• Een lease auto van de zaak en een tablet;
• Zowel een parttime als een fulltime dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
• Regelmatig bijscholingen en het jaarlijkse kerstfeest met overnachting;
• Pensioenregeling met individuele keuze mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?
• BIG-registratie als arts;
• Rijbewijs B;
• Klantgericht, empathisch en zelfstandig;
• Digitaal vaardig, wij werken zonder pen en papier;
• Liefst een jaar lang minimaal 20 uur per week beschikbaar;
• Maximaal beschikbaar in de maanden mei, juni en juli, ons hoogseizoen.
• Beschikbaar met name in avonden en weekenden.

Nog vragen?
Onze collega neemt alle tijd om antwoord te geven via hr@thuisvaccinatie.nl.

Solliciteren?
Dat kan! Als jouw profiel aansluit op onze vacature dan ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze via onderstaande button! 

Hoe ziet de procedure er verder uit?

Binnen 1 week nemen wij telefonisch contact met je op. Na het beantwoorden van een aantal vragen besluiten wij of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. In dit kennismakingsgesprek leren we elkaar iets beter kennen en zien we of er een klik is. Na een positief gesprek nodigen we je uit om eens mee te lopen met een van onze collega's, om in de praktijk te zien hoe een dag er uit ziet. Na het meelopen nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Na het arbeidsvoorwaardengesprek vindt een tweedaagse training plaats en leren we je alles wat je moet weten voordat je op pad gaat. Na de training loop je nogmaals met een collega mee. De tweede keer dat je op pad gaat, komt er een arts uit het medisch team met jou meelopen. Deze geeft je nog een aantal praktische tips zodat je klaar bent om zelfstandig te werken. Tijdens je diensten is er altijd een achterwacht aanwezig zodat je kunt overleggen.