Vacature (basis-)arts (M/V)

Solliciteer nu

Vacature (basis-)arts (M/V)

Als arts bij Thuisvaccinatie ziet je dag er als volgt uit: je start je tablet op en bekijkt de adviezen en route voor die dag. Je pakt de benodigde vaccins in en stapt in de auto. Eenmaal aangekomen bij de eerste afspraak van de dag pak je de juiste vaccins uit de koelbox en kijk je nog even de aantekeningen van het medisch team door. Vervolgens stap je naar binnen. De afspraken kunnen variëren van een groot gezin tot aan een net afgestudeerde student. Het is dus belangrijk dat je met alle klanten het gesprek aan kan gaan. Ook de afspraak kan verschillen; van een herhaalafspraak Rabiës tot aan DTP, hep A en hep B. Na het geven van de vaccinatie adviseer je nog over medicijnen(gebruik) in het buitenland en de medische voorbereiding. Als laatst werk je de benodigde administratie weg; je laat de klant tekenen voor zijn vaccinatie en je stempelt het gele boekje. Aan het einde van de dag is de koelbox leeg en heb je alle klanten blij gemaakt met de vaccinatie en het advies voor hun reis.

Onze artsen zijn voor PreMeo en Thuisvaccinatie 7 dagen in de week van ’s morgens tot ’s avonds in het hele land op weg. In overleg met onze planningsafdeling wordt er een rooster gemaakt. Dit kan variëren van een parttime dienstverband van minimaal 20 uur per week tot en met een fulltime dienstverband. Op basis van de door jouw aangegeven beschikbaarheid plannen wij afspraken binnen jouw (of aangrenzende) regio in.

Onze manier van werken wordt extern getoetst en wij zijn LCR geregistreerd en HKZ gecertificeerd.

Om als arts voor ons aan de slag te kunnen gaan vragen wij het volgende:
• BIG geregistreerd als (basis-)arts.
• Rijbewijs B.
• Je bent bereid om veel te reizen, vooral ’s avonds en in het weekend
• Je kunt uitstekend overweg met internet, email en een tablet.
• Je bent minstens een jaar lang minimaal 20 uur per week beschikbaar.
• In de maanden mei, juni en juli ben je beschikbaar (hoogseizoen).

Het volgende kan je van ons verwachten
• Afhankelijk van je inzetbaarheid en regio behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden
• Je werkt op door jouw aangegeven momenten, er is dus sprake van veel vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit.
• Zowel een parttime als een fulltime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.
• Een interessante mogelijkheid om (naast een andere betrekking) extra inkomen te verkrijgen.
• Marktconform salaris

Heb je interesse? Solliciteer dan via de button!

Hoe ziet de procedure er verder uit?

Binnen 1 week nemen wij telefonisch contact met je op. Na het beantwoorden van een aantal vragen besluiten wij of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. In dit kennismakingsgesprek leren we elkaar iets beter kennen en zien we of er een klik is. Na een positief gesprek nodigen we je uit om eens mee te lopen met een van onze collega's, om in de praktijk te zien hoe een dag er uit ziet. Na het meelopen nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Na het arbeidsvoorwaardengesprek vindt een tweedaagse training plaats en leren we je alles wat je moet weten voordat je op pad gaat. Na de training loop je nogmaals met een collega mee. De tweede keer dat je op pad gaat, komt er een arts uit het medisch team met jou meelopen. Deze geeft je nog een aantal praktische tips zodat je klaar bent om zelfstandig te werken. Tijdens je diensten is er altijd een achterwacht aanwezig zodat je kunt overleggen.